excursies vakantie gambia

Luxe weekend: waar te verblijven in een kasteel in Frankrijk?


We zijn opgegroeid met het kijken naar prachtige prinsessen die in adembenemende kastelen en verre landen wonen. Meestal stellen we ons voor dat we prinsessen zijn en maken we onze kastelen van papier en lakens. Maar weet je dat je meer dan 24 uur in een echt kasteel zou kunnen hebben?

In een van de vele kastelen in Frankrijk kunt u heerlijk ontspannen terwijl u leuke cadeau ideeën bedenkt om aan uw vriend of partner te geven. Frankrijk heeft veel steden om te bezoeken om de beste tijd te hebben, maar waarom zou u niet de landelijke kastelen bezoeken? Hieronder vindt u de lijst met de beste kasteelhotels waar u kunt verblijven terwijl u in Frankrijk bent.

kasteel frankrijk


Beste kasteelhotels om te verblijven in Frankrijk:

Chateau de Bagnols:


Het is een van de beste luxe 5-sterrenhotels in Frankrijk. De grootse structuur past naadloos in het zorgvuldig onderhouden terrein. Het kasteel heeft een fantastische toegangsweg die de dorst van je ogen zal lessen als je een unieke ervaring betreedt.

Voor mensen die op zoek zijn naar een eigentijdse en ouderwetse Franse sfeer, zijn Chateau-suites de beste plek om te zijn. Chateau de Bognols biedt meer dan alleen accommodatie. Jij kan:

 • Fijn dineren
 • Blijf fit
 • Loop
 • Zwemmen
 • Laat je verwennen


 • Château de Picomtal:


  De meeste kastelen zijn enorm, maar in dit geval niet. Chateau de Picomtal is erg klein in vergelijking met andere kastelen omdat het slechts 9 kamers heeft. Dit kasteel is klein maar torentjes en middeleeuws. U zult genieten van de schoonheid van het land vanaf de top van het kasteel tijdens de meest sneeuwzekere winter.

  De kamers zijn ingericht volgens de hoogste standaard om decadentie en comfort te bieden, vooral de traditionele hemelbedden. Dag en nacht kun je verschillende activiteiten boeken zoals kookworkshops, concerten, rondleidingen en fine dining. Als u op zoek bent naar een intiem kasteel, dan is dit het juiste kasteel in Frankrijk.

  Château de Codignat:


  De Codignat brengt de oude Franse culturele traditie voort. Het kasteel beslaat 15 hectare van het hele nationale park. Je zult het gevoel hebben alsof je alleen bent of met je familieleden, gezien de enorme omvang van dit verbazingwekkende bouwwerk met de trapsgewijze torentjes.

  Als u het kasteel betreedt, ervaart u de tevredenheid van de goed onderhouden raamkozijnen en de originele stenen buitenkant. Deze kastelen worden beschouwd als een van de beste, omdat het geschikt is voor elk individu, ongeacht wat hen heeft gebracht. Terwijl je in het kasteel bent, kun je het volgende doen:

 • Magische bruiloften
 • Comfortabele zakelijke conferenties
 • Een fijne eetweek
 • Afgelegen huwelijksreizen


 • Relais de Chambord:


  Relais de Chambord is de beste plek om te zijn als u op zoek bent naar een sprookjesachtige vakantie met uw gezin. Het kasteel bevindt zich op een open plek in het bos die je meeneemt naar een nieuwe wereld. U zult genieten van uw heerlijke diner terwijl u wordt omringd door mystieke lantaarns, hoge bomen en prachtige tafelopstellingen om leuke cadeau ideeën voor uw geliefde te creëren.

  Dit zal een denkbeeldig klein universum creëren dat geschikt is voor huwelijksreizen en romantische uitjes. Dit kasteel ligt op slechts 2 uur rijden van Parijs.