excursies vakantie gambia

Ontspannen Boot-trip:


Welkom in The Gambia! Leuke dag trip met een Lokale "Pirogue" met zonnedek. Met een van de beste Captains; "Sambou Sonko - Bakary Sonko of Yusupha Sonko"

Genieten en cultuur opsnuiven:


Rondvaart door de Mangrove en via de Rivierarm naar " LAMIN LODGE " met het twee verdiepingen tellende bar-restaurant gemaakt van mangrove hout met 'n prachtig uitzicht over de creek en niet te vergeten de Olifant boom , Krokodillen boom , Oester factory en de Internetboom voor leuke foto's.

 • Bij deelname 2 personen kompleet prijs 5000 Dalasis / ca. 90 Euro. (2500/45 p.p.) Elke volgende deelnemer slechts 800 Dalasis / ca. 14 Euro.

 • De prijzen zijn incl. drank aan boord en desgewenst met Nederlandse begeleiding. Drank en eten op de bestemmingen ruimschoots aanwezig maar niet inbegrepen.


  Voor meer info en/of boekingen:


  De bemiddeling van excursies, boat trips of een eventuele rondreis, zijn non profit en dus zonder winstoogmerk. Het is puur om de lokale gidsen te helpen en u daarbij een leuke vakantie te bezorgen.

  Sambu Sonko-Whatapp +220 7711076

  Vervoer naar en van de Denton-bridge haven kan voor u geregeld worden volgens nader af te spreken tijden. (ophalen veelal ca. 9:00)

  boat trips gambia boat trips gambia boat trips gambia

  boat trips gambia boat trips gambia boat trips gambia