excursies vakantie gambia
18-09-2017

blog gambia

Een reisje boeken naar de mooiste stad in Europa, Barcelona!


Volgens veel mensen die er geweest zijn, is Barcelona een van de mooiste steden, misschien wel de mooiste stad, van Europa. Als je er nog nooit geweest bent, is het zeker de moeite waard om een reis te boeken naar Barcelona. Goedkope trips naar Barcelona zijn bovendien eenvoudig te vinden via internet. Als je ook naar Barcelona op vakantie wilt dan kan je hieronder alvast wat informatie vinden over wat je er allemaal kunt beleven.

Ontdek de prachtige architectuur in Barcelona:


Sommige mensen kennen Barcelona misschien alleen van de voetbalclub maar er is nog veel meer te beleven. Als je een reis boekt naar Barcelona dan zou je in de reisgids ontdekken dat er super veel architectonische gebouwen zijn die ook een bezoekje waard zijn. Daarnaast is de beroemde architect en kunstenaar Gaudi natuurlijk afkomstig uit Barcelona en dat zie je overal terug. Er is zelfs een heus Gaudi Park waar je diverse werken kunt bewonderen en een ander leuk element is de straatlantaarns in Barcelona die ook ooit door de bekende architect ontworpen zijn.

Breng ook een bezoekje aan het voetbalstadion van FC Barcelona:


Daarnaast uit Barcelona natuurlijk bekend om het mooie voetbal dat er gespeeld wordt, plaatselijke topclub FC Barcelona regeert al jaren het Europese voetbal maar dat is niet de enige reden waarom een bezoek aan het stadion de moeite waard is. Dit immense bouwwerk biedt plaats aan maar liefst 90.000 mensen en is daarnaast ontworpen door een architect die de oude elementen uit de binnenstad ook in het stadion het terug laten komen. Bovendien loop je nog kans om een van de wereldvoetballers van de topclub tegen te komen.

Of zoek verkoeling in de zee en op het strand:


Je zou het bijna vergeten omdat Barcelona zo’n mooie stad is, maar er is natuurlijk ook een strand waar je heerlijk kunt vertoeven. Let er wel op dat het in de zomer behoorlijk druk kan zijn op het strand, het zal dus vroeg aanwezig moeten zijn als je een goed plekje wil bemachtigen. We raden je aan om niet alleen naar het strand te gaan maar ook de binnenstad te bezoeken om maar op die manier krijg je alle mooie aspecten van deze wereldstad mee en heb je een onvergetelijke vakantie!

Bron: excursies-gambia15-08-2017

blog gambia

Je droom vakantieboeken op het laatste moment met Sunjets:


Er zijn in Nederland veel reisorganisaties waarbij je een voordelige reis kunt boeken maar het wordt natuurlijk nog voordeliger als je op het laatste moment je droomvakantie boekt. Kies bijvoorbeeld voor een zonvakantie aan de Middellandse Zee of juist een wintersportvakantie in Scandinavië bijvoorbeeld. Sunjets is een goed voorbeeld van een reisorganisatie waar je altijd leuke last minder deals kunt vinden. Hierbij betaal je niet zoveel maar kan je toch een reis boeken naar je droombestemming.

De voordelen van het boeken van een last minute reis:


Zoals hierboven al kort even genoemd kan het een stukje goedkoper zijn wanneer de reis op het laatste moment boekt. Vaak zijn er dan nog een paar plaatsen over en die moeten ook gevuld worden natuurlijk. Dit betekent echter niet dat er alleen maar voordelen kleven aan het boeken van een lastminute draait. Soms als je met een grotere groep op reis wilt dan is er bijvoorbeeld niet genoeg plek voor iedereen in dezelfde reis of vlucht. Hou hier wel rekening mee als je een goedkope Sunjets lastminute reis wilt boeken.

Waarom kiezen voor Sunjets als reisorganisatie:


Sunjets is al heel lang bekend in Nederland maar is van origine een Belgische reisorganisatie. Sinds 1986 biedt deze reisaanbieder diverse vakantiereizen aan, vooral naar zonbestemmingen zoals de Spaanse costa’s of de Canarische eilanden. Ook verre oorden zoals de Dominicaanse republiek zijn te bezoeken als je een last met het reis via Sunjets boekt.

Alle reisorganisaties op het gebied van lastminute het reizen vergelijken:


Is het je ook al opgevallen dat mensen steeds meer op vakantie gaan tegenwoordig, dit kan ook komen omdat de prijzen van vakantiereizen behoorlijk dalen de afgelopen jaren. Daarnaast trekt de economie ook weer aan waardoor mensen soms meer geld hebben om te besteden aan een vakantiereis, gelukkig is dat niet nodig want je kan gewoon voordelig op reis via een van onze lastminutes, bezoek de website en vergelijk ze allemaal.

Bron: excursies-gambia31-07-2017

blog gambia
Beste mensen, welkom in Peacefull Gambia en speciaal bij " Joyehto beach bar & Restaurant " brufut.

" Joyehto " met uitgestrekte brede stranden en gratis ligbedden ter uw beschikking.

* Alle soorten gekoelde dranken.
* Lekker eten met o.a. eigen gemaakte frieten en verse groenten uit eigen tuin.
* Zeevissen vanaf het strand of met de boot (idm)
* Elke dinsdag van 20:00 tot laat Afrikaanse yembe party met kampvuur.
* Bijzonder geschikt voor trouwerijen en feestjes.
* Vriendelijke fijne staf en 100 % service.

Joyehto


Lopend ca. 45 min. vanaf Senegambia,Kotu,Kololi,Bijilo etc. bij de zee aangekomen gaat u links en volgt het prachtige Gambiaanse strand tot " Joyehto ".

Met de auto vanuit Senegambia,Kotu,Kololi,Bijilo etc.richting Turntable v.a. deze hoofdweg rechtsaf bij bord "LEO'S" deze weg rechts aanhouden en volgen tot de " Joyehto " wegwijzers.

Eigenaar manager; Wandifa Manneh - @mail
tel; +220 7073232 / 7555862

Toezichthouder; Pieter van Boxmeer - @mail
tel; +31 6 30365649

Zie Facebook pagina Joyehto.

excursie excursie excursies gambia excursies gambia